Disclaimer

Mooiedroom.nl behoudt zich het recht voor om de inhoud van de informatie op deze website en de algemene voorwaarden te wijzigen.

Bovendien is Mooiedroom.nl niet aansprakelijk voor schade ontstaan door ondeugdelijk gebruik van het geleverde product en eveneens niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die na levering, door welke oorzaak dan ook, is ontstaan bij de klant of derden.

Kleurafwijkingen kunnen niet worden uitgesloten door individuele instellingen van beeldschermen.

Inhoud website

Mooiedroom.nl besteedt veel tijd en zorg aan de inhoud van deze website van MDL!GHT. Ondanks deze inspanningen kunnen wij niet garanderen dat de ter beschikking gestelde informatie actueel, compleet of juist is. Mochten er onjuistheden voorkomen of mocht de informatie niet meer actueel zijn, dan zullen wij ons uiterste best doen de informatie zo spoedig mogelijk te corrigeren. Mochten er zaken gesignaleerd worden welke niet juist zijn; neem contact met ons op. Mooiedroom.nl waardeert ook deze inspanningen van haar klanten.

Mooiedroom.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor rechtstreekse of indirecte schade die is ontstaan uit het gebruik van deze website of van de door ons ter beschikking gestelde informatie.

Copyright

Niets van de website van MDL!GHT.nl en/of Mooiedroom.nl mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid zonder schriftelijke toestemming.