HANDMADE

Al onze lampen zijn handgemaakt. Ok, we worden soms een klein beetje geholpen door een lasersnijapparaat, maar voor de rest doen we het allemaal zelf. Dit om ervoor te zorgen dat jouw lamp uniek is en enkel en alleen voor jou. Massaproductie doen we niet. Zo blijkt maar eens temeer dat handgemaakt niet alleen voor brei-omaatjes is.
Echt niet.

.

.

 

 

 

.

WE BRING LIGHT

“May it be the light to you in dark places, even when all other lights go out”

Mensen laten inzien dat er altijd licht is, zelfs in donkere tijden. Dat is de missie van Daphne van Dijk en Maarten van Asch met MDL!GHT. Samen ontwerpen zij verlichting op maat. En niet zomaar verlichting. Unieke handgemaakte items met een verhaal. 

Toen haar zusje in 2010 plotseling overleed wist Daphne één ding zeker: don’t let your dreams be dreams. In dat licht richtte ze Mooiedroom.nl op. Daphne had namelijk een mooie droom, een bedrijf oprichten met haar zusje. Helaas mocht dit niet zo zijn. Op Moederdag 2010 kwam er in één klap een einde aan het leven van haar zusje en zo ook aan deze droom.

Bij de oprichting van Mooiedroom.nl werd er bij iedere workshop een tastbare herinnering meegegeven in de vorm van de zelfontworpen lampen. Aangezien niet iedereen een workshop kan en wil volgen en er met veel enthousiasme op de lampen werd gereageerd, gingen Maarten en Daphne hun tweede droom achterna. MDL!GHT was geboren! Inmiddels creëert MDL!GHT vele lichtpuntjes: letterlijk en figuurlijk.

.

.

 

WE CREATE LIGHT

 

“As we work to create light for others,
we naturally light our own path.”

WE ARE MDL!GHT

PUUR | EIGENTIJDS | RAUW | PERSOONLIJK

3D ONTWERP

Onze lampen worden allen volledig in 3D ontworpen. Door middels deze programma’s een virtuele omgeving te creëren, kan al in een vroeg stadium het (eind)resultaat worden getoond.

MATERIAALGEBRUIK

Onze lampen, kunnen vervaardigt worden uit een diversiteit aan materialen. Bij MDLIGHT voert hout de boventoon voor het Scandinavische karakter. Daarnaast schuwen we ook geen materialen als koper en beton. 

ADVIES OP MAAT

Geen idee waar je moet beginnen met jouw lichtplan? Wij geven graag advies op het gebied van verlichting: door onze ervaring weten we zowel esthetiek als functionaliteit op de juiste manier te combineren.

MEET OUR TEAM OF EXPERTS

– ZIJ HEBBEN HET LICHT AL GEZIEN –
IMG_0297 (3)

MAARTEN VAN ASCH

CREATIEF & ONTWERPER
11188278_1006574346021139_4632940756568746656_n

DAPHNE VAN DIJK

ACCOUNT & LICHTONTWERP

ONZE SERVICE

Geen kosten voor ontwerp, we leveren snel en altijd persoonlijk af en van ontwerp tot aan aflevering staat de klant altijd centraal.

ONS WERK

Unieke ontwerpen, geïnspireerd door de natuur en Scandinavisch design. 
Met jou, voor jou.  

GEÏNTERESSEERD IN ONZE LAMPEN?

– LET LIGHT SHINE OUT OF DARKNESS –