top of page

OVER ONS 

Wij doen het nét even anders dan anders. Dat zie je al aan de manier waarop wij MDL!GHT schrijven, maar komt ook direct in onze ontwerpen en in ons klantcontact.

 

Toen ons (schoon)zusje 2010 plotseling overleed wisten we één ding zeker: don’t let your dreams be dreams. In dat licht richtten we Mooiedroom.nl op. Er was namelijk één mooie droom, een bedrijf oprichten met Sanne. Helaas mocht dit niet zo zijn. Op Moederdag 2010 kwam er in één klap een einde aan het leven van ons (schoon)zusje en zo ook aan deze droom. Met Mooiedroom.nl helpen wij nu anderen hun dromen na te jagen. 

Bij de start van Mooiedroom.nl werd er bij iedere workshop een tastbare herinnering meegegeven in de vorm van een zelfontworpen lamp. Het leek ons mooi om op deze manier de inhoud van de workshop top of mind te houden en ook men te helpen herinneren dat er in tijden van tegenslag altijd licht is. We begonnen met een eerste ontwerp: Maarten met een achtergrond als ontwerper en Daphne als innovator bleek een geslaagde combinatie.

Aangezien niet iedereen een workshop kan en wil volgen en er met veel enthousiasme op de lampen werd gereageerd, gingen wij onze tweede droom achterna. MDL!GHT was geboren! Inmiddels hebben wij het geluk dat wij dagelijks vele lichtpuntjes mogen creëren: letterlijk en figuurlijk.

Wij kiezen er bewust voor om alle lampen van MDL!GHT in gelimiteerde oplage verkrijgbaar te laten zijn. Bovendien ontwerpen en produceren we onze lampen op geheel eigen wijze. Dit om ervoor te zorgen dat jouw jouw lamp uniek is en enkel en alleen voor jou. Wij zijn ervan overtuigd dat als jij blij bent, wij dat ook zijn. En daar doen we het voor.

WE BRING LIGHT

“May it be the light to you in dark places, even when all other lights go out”

HET TEAM
IN DE PERS
Licht! Jullie begrijpen natuurlijk dat h

HIJ - ontwerper in hart in nieren, introvert, creatieve brein, georganiseerd, punctueel, oog voor detail, geeft nooit op, denker en het kloppende hart van MDL!GHT

 ZIJ - enthousiast, ambitieus, innovator, extravert, ondernemend, doener, interieur-nerd, digitale junk en de aanjager a.k.a. ratelmachine.

"Say yes to new adventures" #ineenshebje
SAMENWERKINGEN MET TOFFE PEREN
bottom of page