top of page

BETALING & VERZENDING 

Betaling

Prijzen: Alle prijzen op de website zijn vermeld in euro’s, inclusief BTW en inclusief verzendkosten. 

Betalen kan bij MDL!GHT snel en betrouwbaar via iDeal, bankoverschrijving of door contante betaling bij het afhalen. Je maakt je keuze tijdens het bestelproces. Kies je voor zelf vooraf overmaken, dan krijg je een automatisch gegenereerd bericht per email met daarin de informatie die je nodig hebt om de overboeking te maken (zoals rekeningnummer, factuurbedrag en ordernummer). Na betaling worden de artikelen zo snel mogelijk verzonden. Je ontvangt hiervan een bevestiging per email.

Verzenden

Verzending vindt doorgaans plaats binnen 7 dagen na ontvangst van de betaling. Wij streven ernaar de bestelde artikelen zo spoedig mogelijk te versturen. Mochten artikelen onverhoopt niet op voorraad zijn en/of mochten wij niet in staat zijn jouw bestelling binnen de vermelde levertijd te laten bezorgen, dan stellen wij je hiervan op de hoogte. Bestellingen gedaan voor 13.00 uur kunnen nog dezelfde (werk)dag worden verstuurd. Betreft het een spoed bestelling? Laat ons dit weten door een opmerking toe te voegen aan jouw bestelling. Wij doen ons uiterste best jouw bestelling zo spoedig mogelijk te verzenden.

 

Verzendkosten

De verzendkosten van het pakket hangen af van de lengte/dikte en het gewicht van de bestelling. Hiervoor hanteren wij één op één de tarieven van PostNL.

 

Bezorging

De bezorging van jouw bestelling wordt uitgevoerd door PostNL. Wanneer de bestelling is aangeboden bij PostNL, ontvang je een email met daarin een Track & Trace link waarmee je jouw pakket kunt volgen. Het kan gebeuren dat je op het moment van bezorging niet aanwezig bent. Wanneer je niet thuis bent wordt het pakket bij de buren aangeboden. Indien je hier geen prijs op stelt, kun je dit aangeven in het ‘opmerkingen’ veld tijdens het bestelproces. Mocht het niet gelukt zijn jouw pakket (bij de buren) af te leveren, dan wordt het pakket op een later moment een tweede maal aangeboden. Wanneer jouw pakket ook dan niet kan worden afgeleverd, krijg je een kennisgeving van PostNL, waarop vermeld staat waar je jouw pakket af kunt halen.

 

Zelf afhalen

Kies je er voor om jouw bestelling zelf te komen afhalen? Dit kan, maar enkel op afspraak. Neem van te voren contact met ons op zodat we een afspraak kunnen maken. Bij afhalen dient er contant en gepast betaald te worden, aangezien pinnen niet mogelijk is.

bottom of page